Tilaa Naapi

Tilausohjelman käynnistyminen voi kestää pienen hetken. Voit keskeyttää tilauksen milloin tahansa.

10 05 2012

Studio on neliöhinnoiteltu. Alla muutamia esimerkkihintoja.
12x15 cm 1,92 € kuvakoon mukaan autom.
15x20 cm 2,92 € kuvakoon mukaan autom.
20x27 cm 5,21 € kuvakoon mukaan autom.

Studio postituskulut 7,20 €/tilaus lisätään hintaan.

Saat haluamasi kuvakoon hinnan helposti näkyviin siirtämällä ko. kuvan Studio-palveluun jolloin hinta näkyy realiaikaisena. Mikäli et halua tilata sillä kertaa voit sulkea selaimen välilehden.

fotonetti.fi varaa oikeuden hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoitusta.

Studio-tilausjärjestelmä muotokuvaajalle (aiempi Pro-palvelu)

Kuvakoot 9,5 x 9,5 cm - 61 x 130 cm täysin vapaasti kun tiedostot on valmisteltu haluttuun kokoon resoluutiolla 300 dpi. Adobe RGB tai sRGB väriavaruus. (Kuvakoon toleranssi n. +- 2 mm)

Toimitusaika: normaalisti 1-2 työpäivää + postin kulku

Perusasiat kuntoon ennen Studio-tilauksen tekemistä

Näytön tulee olla kalibroitu kalibrointilaitteella jotta värit toistuvat halutulla tavalla. Kalibroinnin yhteydessä näytön kirkkaus säädetään arvoon 115-120 cd (candelaa) jotta kuvien vastaavuus näytön ja printin välillä on oikea. Kuvien valmistusvaiheessa Studio-tilauksen kuvien väreihin ja sävyihin ei tehdä muutoksia.

Studio tilauksessa valmistettavan printin koon määrittää tilaaja jo ennen tiedostojen siirtämistä tilausjärjestelmään. Kuvaaja valmistelee kuvatiedostot haluttuihin fyysisiin mittoihin resoluutiolla 300 dpi ja tilausjärjestelmä tunnistaa ja näyttää kuvakoon automaattisesti. Kun em. resoluutio näytetään tilausjärjestelmässä mustalla fontilla on tiedoston resoluutio 300 dpi ja kuvan fyysiset mitat samat kuin kuvankäsittelyohjelmassa on asetettu.

Mikäli tilausjärjestelmässä jonkin tiedoston kohdalla resoluutio (300dpi) näytetään punaisella fontilla ei ko. tiedoston resoluutio ole siirrettäessä ollut 300 dpi ja tällöin järjestelmä laskee sille koon joka vastaa tiedoston mittoja resoluutiolla 300dpi mikä on myös suurin mahdollinen printin koko.

Kuvakoot noin yli 30x40 cm on suositeltavaa tallentaa jpg asetuksella 10/12 jolloin tiedostokoko on kohtuullinen ja siirto palveluun sujuvaa.

Mikäli jostain tiedostosta halutaan useampia kuvakokoja on tiedostosta mahdollisuus luoda kopio tilausjärjestelmässä ja asettaa kopiolle uusi kuvakoko joka ei kuitenkaan voi olla suurempi kuin alkuperäinen. Kopion sivusuhde on myös aina sama kuin alkuperäisen.

  • Studio-tilaukseen tiedostosi siirtyvät aina koneeltasi tuotantoon ilman väliavauksia muuttumattomina
  • Studio tilausjärjestelmä tunnistaa kunkin tiedoston koon ja resoluution automaattisesti
  • tiedostot valmistellaan aina haluttuun kuvakokoon / 300 dpi
  • minimi sivunmitta 9,5 cm
  • maksimi sivunmitat 61 cm x 130 cm
  • isommat suurennokset voi tilata etusivun pikalinkeistä: "Suurennokset" ja "Näyttelysuurennokset"
  • sRGB tai Adobe RGB värit
  • mikäli tilausjärjestelmässä kuvan resoluutio (300) näytetään punaisena on tuodun kuvan resoluutio ollut virheellinen ja järjestelmä on laskenut kuvakoon resoluutiolla 300 dpi; myös tällöin tiedosto pysyy muuttumattomana alkuperäisenä
  • voit lisätä toisen alkuperäistä pienemmän kuvakoon samalla sivusuhteella; järjestelmä laskee toisen sivunmitan automaattisesti kun annat toisen sivunmitan
  • yli 30x40cm kuvakoot on käytännöllisintä pakata Photoshopin JPG-tasolla 9-11