Hae tilauskaavake tulostettavana PDF tiedostona tästä linkistä.

Pyydä ilmainen diakuvien lähetyspakkaus ja ilmainen postitus tästä kinkistä fotonetti@me.com

Perustietoa skannaamisesta

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa PDF tiedostoa katso filmien mukaan tarvittavat tiedot sivun alaosasta.

24x36 kinodia skannaus
diakuvia tilauksessa muistitikku ja postitus € / dia € / scann + kuvat
2-50 diaa/tilaus 29,90 0,99 1,18
51-100 diaa/tilaus 29,90 0,90 1,09
101- 500 diaa/tilaus 29,90 0,85 1,04
501 - diaa/tilaus 29,90 0,79 0,98

Skannaus suoritetaan NIKON diaskannerilla resoluutiolla 4000 dpi joka käytännössä ylittää diakuvan tarkkuuden. Diojen ei tarvitse olla dialippaissa. Hintoihin ei tule piilokuluja lipastamisesta yms.

Mikäli diat ovat lasikehyksissä emme avaa kehyksiä mikäli niiden sisällä on pölyä. NIKON skannerin automatiikka poistaa diojen pinnalla olevat pölyhiukkaset. Käyttämämme ohjelmisto suorittaa valotus- ja värisäädöt täysin automaattisesti ja lopputulos on erinomainen. Poikkeuksen voi aiheuttaa erittäin vanhat tai muutoin voimakkaasti värivirheiset otokset.

Standardin mukaan katselupuoli on kehyksen vaaleampi puoli tai puoli jossa ei ole kirjoitusta. Emme voi tietää mikäli diakuvat on kehystetty ns. peilikuvana kehyksiin. Mikäli näin käy voit aiheen tuntien kääntää tiedoston oikein päin.

Huomioi seuraavat asiat

  • diakuvien katselupuoli on aina kehyksen vaaleampi puoli
  • Fotonetti skannaa ainoastaan ns. kinodioja 5x5cm kehyksissä
  • toimita diat ilman dialippaita

Mikäli samassa tilauksessa on skannauksia 135 filmeistä ja/tai vanhoista valokuvista yhdistetään niiden tallennus ja postitus jollon muistitikku + postitus hinta laskutetaan vain yhteen kertaan.

Huomaathan, että toimitus sisältää myös 4-8 Gt muistitikun jota voit käyttää tavalliseen tapaan. Tikun arvo 10-16 €.

Filmi Veto 2

Fotonetti MuistitikkuTiedostosi toimitamme alkuperäisten diakuviesi mukana 8 Gt Fotonetti-muistitikulla.

Dia Kasa

Diasta tiedostot

Lähetä kehystetyt diat meille ja liitä mukaan oheinen tilauskaavake. Skannaamme diat resoluutiolla joka riittää jopa 50x70 cm suurennoksiin. Skannauksessa käytämme filmiskanneria ja ohjelmistoa jotka yhdessä tuottavat erittäin korkealuokkaisia tiedostoja joita voit käyttää valokuviin, suurennoksiin, kuvakortteihin, kalentereihin tai vaikkapa valokuvatasoisiin Valokuvakirjoihin.

Tilaaminen on helppoa ja saat tiedostot muistitikulla joka sisältyy palvelun hintaan.

Dia Nippu

Diakuvien skannaus

on helppo ja edullinen tapa saada vanhat ja uudet diat tiedostoiksi. Fotonetin skannaus on erittäin korkeatasoinen ja antaa erinomaisen kuvanlaadun jopa ilman tiedostojen jälkikäsittelyä. Edistynyt laitteistomme ja ohjelmistomme mahdollistavat erinomaisen valotuksen, väritasapainon ja tarkkuuden jokaiselle ruudulle erikseen.

.

Kun tilaat diakuvien skannauksen saat niistä digitaaliset kuvatiedostot joita voit käyttää samaan tapaan kuin digikamerasi tiedostoja. Voit tilata lisäkuvia, suurennoksia, valokuvatauluja, kalentereita tai vaikkapa Valokuvakirjoja.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

.

Hintatiedot sivun alaosassa.

Huom! Dian katselupuoli on aina kehyksen valkoinen puoli.

Dia Kotelossa

Diakuvien postittaminen

Fotonetin skanneri ottaa diat nippuina eli emme tarvitse dialippaitasi. Ota siis diat lippaistaan ja toimita kotelossa tai irrallaan.

Suurennos Määräale

Dioista valokuvasuurennokset

Fotonetin skannaus on erittäin korkealuokkainen ja mahdollistaa valokuvasuurennokset jopa 50x70cm kokoon asti. Kun haluat suurennoksia tilaa Fotonetistä diakuvien skannaus ja saatuasi kuvatiedostot voit tilata suurennoksia ja valokuvia tavalliseen tapaan normaaliin edulliseen hintaan.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

Olohuone 08

Dioista Valokuvataulu

Ripustusvalmiilla valokuvasuurennoksella sisustat yksilöllisesti ja tyylikkäästi. Ripustaminen on helppoa koska Kapa-pohjustus on hyvin kevyt eikä siten vaadi järeitä ripustusratkaisuja.

Valokuvataulua valmistetaan neljässä kiinteässä kuvakoossa joista löytyy oikea koko jokaiseen aiheeseen ja paikkaan. Suurennoksia yli 20x30 cm ei valmisteta valkoreunaisena.

Kun haluat Valokuvatauluja tilaa Fotonetistä diakuvien skannaus ja saatuasi kuvatiedostot voit tilata Valokuvataulun ja valokuvia tavalliseen tapaan Vakio tilauksena normaaliin edulliseen hintaan.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

Canvas Kokokuva Pieni

Diasta Canvas Light

Canvas Light taulun värit ovat parasta mitä kankaalle voidaan tulostaa. Erinomainen sävyala ja näyttävät värit. Uudelleen suunniteltu runkorakenne tekee Canvas Light taulusta erittäin kevyen joten sen ripustaminen on helppoa. Laaja kokovalikoima ja erinomainen laatu tekevät tästä sisustustaulusta hyvän valinnan.

Tulostetaan keskiviikkoisin ellei erikseen muuta sovita. Valmistetaan ja postitetaan torstaisin.

Canvas Light tekniset tiedot

  • kuvan materiaali kangas
  • tulostusmenetelmä HDX pigmentti
  • runko erittäin jäykkä Light
  • taustapaneeli jossa ripustusaukko
  • paino esim. 40x50cm n. 600g
  • tilataan Torilta

Kun haluat Canvas Light taulun tilaa Fotonetistä diakuvien skannaus ja saatuasi kuvatiedostot voit tilata Canvas Light taulun ja valokuvia tavalliseen tapaan Fotonetin Torilta normaaliin edulliseen hintaan.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

A 4 Ikkuna A

Dioista Valokuvakirja

Nyt voit saada Valokuvakirjan myös diakuvistasi. Tilaa dioista Fotonetin skannaus ja saatuasi tiedostot suunnittelet ja tilaat Valokuvakirjan samoin kuin tilaisit digikamerasi otoksista ja saat Valokuvakirjan jossa on oikea valokuvien laatu. Kätevää!

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!