Canvas 10.4.2017

Ripustus Pieni            Kulma Pieni

Ripustaminen on helppoa ilman järeitä ripustimia. Tyylikäs viimeistely, korkea kuvanlaatu ja helppo ripustettavuus suoraan Fotonetin pakkauksesta.

Canvas Light

Canvas Light taulun värit ovat parasta mitä kankaalle voidaan painaa. Erinomainen sävyala ja näyttävät värit. Uudelleen suunniteltu runkorakenne tekee Canvas Light taulusta erittäin kevyen joten sen ripustaminen on helppoa. Laaja kokovalikoima ja erinomainen laatu tekevät tästä sisustustaulusta hyvän valinnan.

Canvas Light tekniset tiedot

  • kuvan materiaali kangas
  • tulostusmenetelmä HDX pigmentti
  • runko erittäin jäykkä Light
  • taustapaneeli jossa ripustusaukko
  • paino esim. 40x50cm n. 600g
Koot ja hinnat
kuva-ala valmiina syvyys seinästä hinta per 1 kpl hinta per 2 kpl
20x30cm 4 cm 25,90 € 22,90 €
30x30cm 4 cm 29,90 € 25,90 €
30x40cm 4 cm 34,90 € 29,90 €
40x50cm 4 cm 39,90 € 35,90 €
50x76cm 4 cm 49,90 € 45,90 €

Näyttelykokonaisuuksille alennus kun tilauksen kokonaishinta ylittää 550 €. Näyttelytilauksesta olethan yhteydessä etukäteen.

Huomioitavaa

Kuten yleensäkin Canvas tauluissa kuva-aihe kääntyy jokaiselta reunaltaan taulun sivulle ja myös hieman sen taakse. Huomioi tämä kun valitset kuvaa tauluun jotta otoksen tärkeitä elementtejä ei ole aivan kuvan reunoilla.

Canvas-taulua ei valmisteta valkoreunaisena.

Koska painotyössä käytettävä kangas on hieman joustava ei kuvan asemointi voi olla täysin tarkka vaan kuva-alan asemoinnin toleranssi on joitain millimetrejä.

Kuvat 2

Valokuvat Torilta

Torilla on valtava valikoima albumikokoisia kuvia ja suurennoksia. Kaikki kuvakoot on saatavissa myös määräalennuksin.

Torilta voit noukkia mukaasi myös kanttiset kuvakoot mikäli kamerasi oli asetettu kuvaamaan erikoiskokoa. Tai vaikka ei olisikaan voit tilata sen  halutessasi.

Muistathan, että kaikkien nykyaikaisten kameroiden laatu riittää myös erinomaisiin suurennoksiin ja voit tilata niitä aivan yhtä helposti kuin tavallisiakin kuvia, muuttaa kuvan mustavalkoiseksi tai sepiasävyiseksi.

Voit luonnollisesti tilata samastakin otoksesta vaikkapa 10x15 kuvan värikuvana ja suurennoksen vaikkapa mustavalkoisena.

Torilla voit noukkia samaan tilaukseen suurennokset määräalennuksilla, kuvakortit kaikkiin juhliin ympäri vuoden, Valokuvakirjat sekä tavalliset valokuvat. Kätevästi yksillä postituskuluilla.

Kaikki Torin hinnat löydät Torin hinnastosta. Torin tuotevalikoima laajenee kevään ja kesän aikana.

Suurennos Määräale

Torilta suurennokset määräalennuksin

Sisustatko suurennoksilla, pidätkö valokuvanäyttelyn vai tilaatteko porukalla? Torilla on valmiiksi tingityt hinnat kun tilaat useamman suurennoksen samalla kertaa.

Alennukset jopa 30% joka päivä vuoden ympäri. Fotonetin uusimmalla HDX tulostustekniikalla ammattiluokan valokuvapaperille.

Kattava valikoima standardi suurennoskokoja sekä myös upeita panoramakuvia  15x15cm koosta aina jättimäiseen 60x90cm asti.

Voit kuvakohtaisesti valita myös mustavalkoisen tai sepia sävytetyn suurennoksen vain nappia painamalla.

Torilla voit noukkia samaan tilaukseen suurennokset määräalennuksilla, kuvakortit kaikkiin juhliin ympäri vuoden, Valokuvakirjat sekä tavalliset valokuvat. Kätevästi yksillä postituskuluilla.

Kaikki Torin hinnat löydät Torin hinnastosta. Torin tuotevalikoima laajenee kevään ja kesän aikana.

Tori Korttiesittely

Torilta kortit kätevästi

Kutsukortit, kiitoskortit, ystävänpäiväkortit, joulukortit ja paljon muuta.

Torilla valitset kortit laajasta valikoimasta valmiita korttipohjia joihin lisäät yhden tai useamman oman kuvasi. Valmistetaan hienolla valokuvan laadulla.

Voit myös zoomata ja siirtää kuviasi kortissa ja lisätä tekstiä. Kaikki tämä helposti ilman erikoisohjelmia.

Kaksi korttikokoa ja saat myös postituskuoret sisältyvät hintaan.

Kaikki Torin hinnat löydät Torin hinnastosta.

Tori 24.5.2016